Odstarení znaménka laserem

Dobrý den,u kožního lékaře mi bylo doporučeno odstranění mateřských znamének.(Vyšetření jen pohledem)Myslela jsem,že budou všechny vyříznuty a hist.vyšetřeny.Ale bylo vyříznuto jedno a dvě odstraněny laserem,které se prý nevyšetřují.Když jsem volala na výsledky,tak bylo vše vpořádku.A vyšetřeny prý byly i ty odstraněné laserem.Tak ted nevím.Nejdřív,že vyšetřit nejdou a ted zase ,že jo????A pokud by vyšetřeny nebyly je možnost ještě provést dodatečné chir. odtranění okolní tkáně,jen pro jistotu? Moc děkuji za Váš čas a Vaši odpověd. K

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud bylo znaménko odstraněno laserem, pak nejde udělat jeho histologický rozbor. Pokud je tkáň zhojená, není třeba znovu provádět testy. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: