Odstraněná štítíná žláza

Dobrý den, byla mi diagnostikována Gravesova-Basedowova nemoc a poté odstraněná celá štítná žláza. Chtěla bych se zeptat zda i nadále přetrvává, že mám autoimunitní onemocnění? Ptám se, jelikož jsem chodila darovat krev a zda je možnost, že bych mohla opět začít, nebo autoimunitní onemocnění přetrvává i po odstranění štítíné žlázy? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, chorobami štítné žlázy se zabývá endokrinologie , obraťte se spíše tam, jejich odpověď určite bude relevantěšjí než moje.

MUDr. Vladimír Prokop
MUDr. Vladimír Prokop

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: FORTMEDICA ORL

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: