Odstraněné varle

Dobry vecer.muj syn mel tri roky zvetsene varle tenhle rok zacal mit uz bolesti...podrobil se zakroku kdy mu bylo varle odstranene..cekame na vysledky myslite ze kdyz to byla takovadle dlouha doba hrozi velka ryzika??Mam o syna velky strach pan doktor mu rekl ze to nevidi moc dobre,,mate zkusenost z praxe ze i po eh letech doslo v prpade nadoru k uplnemu uzdravni??Prosim uprime.dekuji jana

Odpověď odborníka:

Milá Jano, ted je především důležité, zda opravdu se jednalo o nádor, jaký to byl typ a především, zda došlo k jeho postupu někam dál do těla. Na tom všem bude záležet, co a jak se bude dít dál. Ale v každém případě neztrácejte naději, nádory varlat jsou většinou na léčbu velmi dobře citlivé a i v pokročilém stadiu je možné dospět trvalého vyléčení! Držím Vám moc palce!!!KK

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x