Odstraněné znaménko

Hezký den, před třemi měsíci jsem byla laserově odstranit znaménko na páteři (vystouplé a v průměru asi 6 mm). Nicméně stále má po něm takovou tmavou jizvu viz foto. Strup to již není, na dotek jizva není cítit. Chci se zeptat, zda je to normální, či zda mám raději navštívit lékaře? Znaménko bylo posláno na histologii s údajně negativním výsledkem... Mockrát děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Krásný večer
ano je to v pořádku, červená jizva by měla časem vyblednout a na zádech to opravdu trvá déle. Pokud byla histologie v pořádku, tak vydržte. s pozdrave,

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: