Odstranění dělohy

Dobrý den, mám doporučeno od lékaře podstoupit odstranění dělohy kvůli silné menstruaci a stále vysoké sliznici. Nedokáži to nějak přijmout a bojím se následných komplikací. Mám strach abych neměla ještě víc problémů než je silná menstruace. Byla jsem na operaci moč. měchýře operační metodou TOT - pod močovou trubici ze 3 malých řezů se vkládá páska, můj problém to nevyřešilo je zcela asi netypický, únik moči je pouze po vymočení, když se postavím cca po 2 minutách unikne pár kapek. Pan doktor říkal, že by se při operaci mohl lépe na moč. měchýř podívat. Nyní mám strach, aby se mi problémy s močovým měchýřem po operaci nezhoršily a ještě nepřibyly další. Můžete mi nějak poradit v rozhodnutí? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, poradila bych Vám ráda, ale mám k dispozici velmi málo informací. Co se týče úniku moči, bylo by dobré navštívit gynekologa se spercializací urogynekologie, nevím, jak moc vše řešíte se svým gynekologem. Existuje více metod na únik moči, každá metoda je vhodná pro určitý typ.Co se týče odstranění dělohy, je to na zvážení, jak se stavíte ke všemu Vy a jaký je klinický stav. Pokud máte silnou menstruaci, že musíte dodávat železo, tj. jste anemická, tak ano.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: