Odstranění dělohy

Prosím o radu: Je mi 62 let, přibližně 30let trpím chronickým zánětem moč.měchýře, posledních asi 6 let také s únikem moče a zhruba v této době mě lékař upozornil, že mám sníženou dělohu(4 porody, z toho jednou dvojčata). V poslední době, kdykoliv se mi obnoví zánět moč. měchýře,(a to je několikrát do roka) mám velmi nepříjemné pocity, jakoby "ze mne něco mělo vypadnout" a ten pocit se zhoršuje, když stojím, nebo ležím a částečně se zlepší ,pokud sedím. Chtěla bych se zeptat, jestli tento nepříjemný pocit je spojen se zánětem moč. měchýře, nebo se spíše takto projevuje snížená děloha.Proto se chci zeptat, zda by mi pomohlo odstranění dělohy. Nebo se mám ( vzhledem k mému věku) s tím nepříjemným pocitem smířit?Je to ale opravdu moc nepříjemné.Děkuji vám moc za odpověď-s pozdravem Věra

Odpověď odborníka:

Pocity která udáváte nejsou spojeny se zánětem močového měchýře,ale daleko pravděpodobněji s poklesem děložním,myslím že odstranění dělohy by v tomto případě bylo na místě / pokud to doporučí váš gynekolog,já jsem vás nevyšetřil a tak nevím, jak je sestup velký/ Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x