Odstranění mateřského znaménka

Dobrý den, chci si nechat vyriznout pihu- mateřské znaménko, jsem však pracovně velmi vytížená. Chci se zeptat zda je důležité a nezbytné doporučení dermatologa? popripade jaká rizika mi hrozí když dermatolog me znaménko předem neprohledne a znaménko bude vyříznuto? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Většina chirurgů před vyříznutím stejně požaduje doporučení kožního lékaře. Riziko žádné nehrozí, pokud bude znaménko histologicky vyšetřeno.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: