Odstranění mazových útvarů ap. na penisu

Všude se dočtu o tom, že výrazné mazové příp. tukové"útvary" na těle penisu a spodní straně žaludu jsou pouze estetický problém a že se dají odstranit jedině laserem. Chtěl bych tuto možnost zvážit, ale nikde se už nedočtu, kde se něco takového provádí, kolik to stojí apod. U urologa jsem už byl, takže vím, že jde opravdu o zdraví neškodlivé žlázky

Odpověď odborníka:

Odstranit se sice laserem dají , ale nese to své komplikace ( laserového zákroku) a je to podle mne zbytečné. Proto to zvažte a poraďte se v příslušeném akreditovaném laserovém centru s dermatologem ! s pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: