Odstranění myomu v klimakteriu

Dobrý den. Prosím, chci se zeptat, je mi 50 let a již 2 roky nemám menstruaci, ale mám myom o velikosti 6 cm, gynekolog mi řekl, že by bylo vhodné odebrat dělohu i s vaječníky. Ale když nemám žádné problémy, tak nevím, proč, a otázka zní, z čeho by se mohl zvětšovat myom, když už nemám menstruaci. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Myom 6 cm je dost velký v 50 letech děloha i vaječníky do budoucna mohou být jen zdrojem problémů, myslím,že by bylo rozumné jej poslechnout, ale rozhodnutí je jen na vás, zda budete doporučení akceptovat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x