Odstranění nosní mandle

Dobrý den, ráda bych požádala o názor. Syn bude mít ze 2 měsíce tři roky. Často trpí laryngitidou a jednou zánět středního ucha, který byl podchycen již v začátku, léčba pouze kapkami. Nyní už 14 dní zadní rýma, suchý dráždivý kašel, stále opakující se teploty, spí s otevřenou pusou (i přes den má), v noci chrápe, spí neklidně a budí se kašlem. Nyní vyšetřen na ORL s tímto : Zahlení, rinitidy, dýchá pusou, chrápe, otitida 1x. Uši bub šedé, kontur, s refl, zvukovody klidné, nos sliznice ruž, bez patol. sekrece, nosohl. nepřehledný-fibroskopii-bez patol. sekrece z PND, bez NP nosohl. AV do poloviny choan. Hltan sliznice ruž, tonsily bez patol., hrtan epigl. klidná štíhlá, hlasivky bledé, sym. pohybl., subgl. volná, uzliny nehmatné TG A bilat RES AV gr II, recid infekce HCD, středouší bez podtlaku. Dop. vzhledem k protrah anam, indikuji endo AT. Myslíte, že je opravdu na místě odstranění nosní mandle, zlepší se tím něco? Ještě bych se ráda zeptala na Váš názor ohledně odstraněn! í mandle laserem. Děkuji za odpověď a Váš čas. Anelize

Odpověď odborníka:

Ano, domnívám se, že odstranění nosní mandle by ve vašem přípaě mohlo vést k vyřešení všech problémů.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Roztroušená sklerosa
Články: Roztroušená sklerosa
Roztroušená sklerosa je...
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Patní ostruha
Články: Patní ostruha
Počet lidí sužovaných...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: