Odstranění ochlupení

Dobrý den pane doktore, chtěla bych si nechat odstranit ochlupení v podpaží (intenzivním pulzním světlem nebo laserem), ale slyším na to různé mýty, že to může poškodit lymfatické uzliny. Jakého jste názoru? Opravdu hrozí nějaké riziko poškození? Děkuji za odpověď a přeji krásný den.

Odpověď odborníka:

Bude-li ochlupení odstraněno šetrně a odborně, uzliny si nepoškodíte. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: