Odstranění pihy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je vhodné ostranit pihu, u které je "zvýšená pigmentace". Odborně upřesněno : naevocell.compound susp., dop. excisi + histolog vyš. Mám strach, aby se odstraněním něco nerozjelo. Počet pih se zvýšil po ozařování po onkologickém onemocnění.

Odpověď odborníka:

Žádné závažné onemocnění se nemůže rozjet, pokud je znaménko vyříznuto celé. Pravděpodobne půjde o dysplastický névus, pak je jeho odstranění na místě, o rakovinu se nejedná.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x