Odstranění pihy

Dobrý den, jsem těhotná, ale jen krátce (5 tt) a mám jít na odstranění pihy na chodle na které jsem byla objednána dřív než jsem zjistila těhu.Budou to dělat v lokální anestezii, není to pro plod nebezpečné? děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Doporučuji odstranění tohoto znaménka pro jistotu až po uplynutí prvních 3 měsíců těhotenství.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: