Odstranění pihy

Dobrý den,asi před měsícem a půljsem si nechala vyříznout pihu z bederní části zad. Piha byla vystouplá asi 0,5 cm, do šířky se nezvětšovala. Teď se mi zdá, že mi roste znova. V jizvě je hnědý flíček. Je možné, aby znova vyrostla? Znamenalo by to nějakou nemoc?? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Znovuobjevení se hnědé pigmentace v místě odstranění znaménka je způsobeno "vystoupením" pigmentu z hlubších vrstev kůže. není to nic nebezpečného, odborný název je rekurentní névus.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: