Odstranění příštítného tělíska

dobrý den, jsem týden po odstranění příštítného tělíska /vysoký vápník/,jizvu mám krásnou ale přímo nad ní mám takový tuhý jakoby váleček,velikosti a tlouštky jako malíček,je to široké jako jizva,zmizme to samo,nebo mám nějakým způsobem masírovat?Stehy budou odstraněny 30.5.2013,děkuji za odpověď,čermáková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejspíš se bude jednat o rozvolněnou kůži a podkožní vazivo, které je zadržováno jízvou, proto vyčnívá. Určite doporučuji masírovat. Obávám se, že pokud by Vám to hodně vadilo, jedinou cestou nápravy je opět chirurgický (tentokrát jen malý kosmetický) zákrok - nejlépe se poradit při odstraňování stehů. Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: