Odstranění štítné žlázy

dobrý den jsem měsíc po odstranění štítné žlázy pro papilo karcinom za 14 dní jdu na radiojod vysadili mi Euthyrox a přibrala jsem za měsíc 3 kg po radiojodu zase budu hormony brát nechci přibírat co mám dělat a jaké léky bych měla užívat

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vytrvejte do radiojodu, léčba takto musí takto probíhat (vysazení je nutné, aby mohl zafungovat radiojod) a při vysazení Euthyroxu se může opravdu stát, že přiberete. Ale léčba by se měla PŘESNE dodržovat - 3kg nejsou zase tak hrozně velké přibrání,berte to tak, že se tělo těli 3kg připravuje na boj s karcinomem. Může se také stát, že radiojod vám vezme chut k jídlu a můžee zhubnout i během léčby. Po absolvování léčby a znovu-nasazení Euthyroxu se hmotnost zase normalizuje. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: