Odstranění znamének v raném těhotenství

Dobrý den, jsem objednána na odstranění znaménka laserem, které je zpigmentované. Nyní jsem zjistila , že jsem ve 2. měsíci gravidity. Podstoupila bych nějaké riziko, kdybych na výkon šla? Děkuji. S pozdravem. Pavla

Odpověď odborníka:

V těhotenství můžete podstoupit laserové odstranění znaménka.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: