Odstranění znamének v těhotenství

Dobrý den, na základě vyšetření u kožní lékařky mi bylo doporučeno nechat si po porodu a šestinedělí odstranit některá znaménka. Je možné znaménka odstranit také během těhotenství (29.týden)?

Odpověď odborníka:

Ano, znaménka se mohou odstranit i v těhotenství, ve 29. týdnu to není žádný problém.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: