Odstranění znaménka

Dobrý den, prosím vás taketo nehezké znaménko mam ze zadní strany stehna,ma kolem 1,5cm a kožní i chirurg mě odbivaji že to není nebezpečné a zé tam bude škaredá jizva a špatně se to bude hojit když je to na takovém místě,samozrejme se jdu obj i k jiné kožní ake než se k ní dostanu tak to budou 2 měsíce tak by mě zajímal váš nazor, znaménko mam od puberty

Odpověď odborníka:

Toto znaménku bych právě z důvodu velikosti raději odstranila, protože by se v budoucnu mohlo zvrhnout. Doporučuji vyříznutí na plastické chirurgii s použitím kožního posunu, aby jizva vypadala pěkně.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: