Odstranění znaménka

Dobrý den, před více než rokem jsem byla vyřezávat znaménko, ktré se začalo rozrůstat, a před nějakou dobou mě napadlo, jestli jsem tehdy něco nezanedbala, jestli s ním nebylo něco v nepořádku. Na papíru od doktora stojí toto: dysplastický, menalocytární naevu iritovaný M 8721/0 Bojím se, jestli v tom znamínku nebyl nějaký špatný nález, který se měl řešit. U kožní jsem byla, ale nevím, jestli onen papír též dostala. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jedná o klasické znaménko. Pokud bylo odstraněno, pak je vše v pořádku. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: