Odstranění znamínka v těhotenství

dobry den!chcem sa opytat ci sa materske znamienka mozu vyoperovat aj pocas tehotenstva....pred 2 dnami som si ho poranila a tieklo mi z neho dost krvi...som v 8 tyzdni tehotenstva a preto sa bojim,ze odstranenie znamienka moze ublizit mojmu dietatu...poradte prosim

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lucio! Znamínka se odstraňují jen v místním znecitlivění, těhotenství není na závadu. Určitě znamínko ukažte lékaři a pokud doporučí odstranění, není žádný důvod váhat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: