Odsunutí menstruace

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda můžu k odsunutí mensturace před plánovanou dovolenou užívat Norethisteron i když mám 8měsíčního syna, kterého ještě 3x denně kojím.

Odpověď odborníka:

Norethisteron při kojení rozhodně nepoužívejte. Vhodnější je užívání čistě gestagenní antikoncepce (př. cerazette) u které se vůbec nemenstruuje a je vhodná pro kojící ženy.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: