Odsunutí menstruace

Dobrý den, užívám horm.antikoncepci TRIREGOL, za týden odlétám na dovolenou a zrovna mi to vychází, že bych měla měsíčky. Je pokračovat dál bez přestávky, tak že vezmu nové platíčko, postup je stejny, nebo kdyz se jedná o 3fazove prasky, je jiny system, prosím? Děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den, systém je jiný.nelze brát nové platíčko.můžete si prodloužit 3.barvu tablet užíváním 3.barvy tablet z nového platíčka(s tím,že jedno platíčko defacto znehodnotíte).nebo užít noresthisteron, musela byste k lékaři pro recept.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
odsunuti | Od: lucie vondrackova | 21.4.2014 08:42
Prosim o radu. Mam jit na operaci a je mi prikazano, abych
nemela menstruaci. A me to vychazi akorat na cas,kdy bych
ji mela dostat. Byla jsem u doktorky, aby mi napsala nejake
prasky ny predcasny zacatek menstruace. Byl mi predepsan
Norethisteron Zentiva, ale menstruace stale nenastala. Tak
me napadlo, ze ted ji musim jedine odsunout. Ale jak?
reagovat
re:odsunuti | Od: Poradna uLékaře.cz | 22.4.2014 10:42
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosíme Vás, abyste dotaz
zkopírovala a vložila jej přímo do poradny na těchto
stránkách: http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.

V poradně se Vám bude lékař věnovat. Děkujeme
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: