Ofloxin

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mají antibiotika Ofloxin špatný vliv na UV záření?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Zuzano. Nejspíš máte na mysli, zda se lze vystavovat UV záření při terapii Ofloxinem. Odpověď zní: při léčbě Ofloxinem se nedoporučuje vystavovat se slunečnému ani UV záření - pro riziko tvorby solárního erytému.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: