Ofloxin a antikoncepce lindynette

Dobrý den, lékař mi předepsal na průjmy, bolesti břicha, Ofloxin a ráda bych se Vás zeptala, zda snižuje účinek mé antikoncepce? Beru Lindynette....mnohokrát Vám děkuji za odpověď, Eva

Odpověď odborníka:

Neobávejte se,účinek nebude snížen, to způsobují jen některá antibiotika například proti TBC. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: