Ohrožení plodu, flebotrombóza, flaxiparin

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda může být ohrožen plod ( jsem 23. týden t.), když jsem prodělala flebotrombozu a nyní si píchám fraxiparin po 12 hodinách ( první podání bylo 1.7.09). Dnes jsem absolvovala vyšetření v trombotickém centru a tam mi sdělili, že budou třeba dávky fraxiparinu vpichovat cca. 6 měsíců ( poté podání Warfarinu?) ... Žádám Vás o Váš názor na problém. Předem moc děkuji, přeji hezký večer. Richterová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je dávka trombolytika nastavena správně, nemělo by plodu hrozit žádné nebezpečí. Přesto ale doporučuji informovat ošetřujícího gynekologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: