Ohýbání se v tehotenstvi

Dobry den, chtela bych se zeptat, jsem ve 35+5tt mám placentu na predni stěně je nebezpečné ohybat se? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Milá Martino, ohýbání mimiku ani samotnému těhotenství nijak neublíží. Užívejte si těhotenství.

MUDr. Barbora Müller
MUDr. Barbora Müller

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Nemocnice Ostrov

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: