Okraj placenty dosahuje k vb hrdla

Dobry den, jsem ve 20 tt a pri velkem ultrazvuku, kdy plod byl dost vysoko, bylo zjisteno, ze okraj placenty dosahuje k VB hrdla. Je mi 37 a je to druhe tehotenstvi. V prvni gravidite jsem zadne podobne problemy nemela a porod byl spontanni. Placenta je pry na zadni stene. Je mozne, ze se jeste vytahne a budu moci rodit opet normalne nebo je jiz od 20 tt riziko cisarskeho rezu? Zadne spineni ani krvaceni jsem zatim nastesti nemela. Dekuji za odpoved DH

Odpověď odborníka:

Pokud jste ve 20 týdnu je poměrně velká pravděpodobnost že placenta s růstem dělohy se ještě posune výše. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: