Olwexya

Dobrý večer pane doktore Olwexya užívám od února postupně navýšena na 150.Dnes mi skončila menstruace a 2 dny mám nalitá prsa a vytéká mi z nich mléko? a ještě něco zeleného. Na gynekologii se chystám ale dočetla jsem se v příbalovém letáku že Olwexya zvyšuje prolaktin.Nerada bych vysadila antidepresiva a ani nechci přejít na jiná začátek byl pro mě krušný co se týče nežádoucích účinků.Myslíte si že se to dá nějak řešit? Jsem po celkové TTE 6 let beru Letrox.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vážená a milá tazatelko, bohužel emohu dát konkrétní odpověď na Váš dotaz. Ve hře mohou být i jiné faktory, než užívané antidepresivum (především stres a hormonální změny), a ty všechny musí posoudit Váš ošetřující lékař/lékařka.

MUDr. Radkin Honzák, CSc.
MUDr. Radkin Honzák, CSc.

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: