Olwexya a absence orgasmu u mužů

Užívám ca. 1 měsíc Olwexya 150 na úzkostné stavy. Po zvýšení dávky ze 75 mg na 150mg se dostavila absolutní absence orgasmu (již při dávce 75mg bylo dosahování orgasmu obtížnější). Erekci dosáhnu, pohlavní styk je příjemný do té doby, nežli se začne přibližovat orgasmus. Krátce před orgasmem najednou vzrušení opadne a nedojde k vyvrcholení a erekce opadne. Jak s tímto vedlejším účinkem bojovat? Toto je již několikáté AD, které mi bylo vyměněno z důvodu, že se nezlepšil můj stav (bral jsem již Cipralex, Tritico, Sertralin) Díky

Odpověď odborníka:

Tento nežádoucí vedlejší efekt při léčbě antidepresívem může být. Většinou se během tří měsíců upraví. Hlavně se nesmíte již dopředu obávat , že to zase nedopadne. Vůbec si nepřipouštět takové myšlenky. Spíš se těšit na to, že Vám bude zase dobře psychicky a všechno bude dobře fungovat.

MUDr. Andrea Bryčková
MUDr. Andrea Bryčková

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Psychiatrická ambulance v Hořicích NZZ

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x