Omrzlina

dobrý den měla jsem omrzlinu 2stupně na koleni po ledování nyní kůže je méně elastická a krabatí se když si stoupnu je i bledší a chvíli trvá ve stoje než zase zčervená je prosím nějaká možnost jak vylepšit elastičnost slyšela jsem o frakčním laseru případně kdy bych ho mohla využít jsem 4měsíce po omrzlině a měsíc po plastice koleního vazu moc děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Bez vyšetření se téměř nedá radit. Již vzniklou plošnou jizvu žádnou technikou nelze odstranit. Lze ji pouze udělat méně nápadnou. Je potom na místě co nejmenší invazivita. Navrhoval bych spíše biostimulační laser a další péči jako u běžných jizev. 4 měsíce je sice dlouhá doba, ale šance na zlepšení určitě je. Nashledanou, Remeš

MUDr. Robert Remeš
MUDr. Robert Remeš

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Plasticare s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: