Onemocnění ledvin a antikoncepce

Dobrý den, 3 roky užívám HA Chloe a před 2 lety jsem poprvé prodělala zánět ledvin (s pobytem v nemocnici). Od té doby se mi to stále vrací, často užívám antibiotika (nejčastěji Biseptol a Nitrofurantoin). Tak se bojím, aby to v budoucnu nemělo nějaké dopady v podobě jiných nemocí. Chtěla jsem se tedy zeptat, jestli by nebylo šetrnější zbavit se tabletek a používat např. náplast. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Je to jen jiná aplikační cesta hormonální therapie, myslím,že by to nepřineslo žádný prospěch příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: