Onemocnění moč.cest a těhotenství

Dobrý den, dnes mi byl na zánět předepsán OFLOXIN 200. Momentálně se s manželem pokoušíme o miminko a je zde možnost, že jsem 14 dní těhotná. Neovlivní tyto léky nějak plod dítěte? Paní doktorka mi řekla, že se nemusím bát, ale na příbalovém letáku je, že se v těhotenství nemá užívat.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte mít strach. Tato antibiotika se sice nemají v těhotenství užívat, nicméně je daleko důležitější zbavit se infekce, která by proto plod představovala daleko větší riziko. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x