Onemocnění penisu

Dobry den jiz mesic se lecim s opakovanym zanetem nadvarle mel jsme na 15dnu doxyhexal jenze jsem nedodrzel klidovy rezim a opet se to vratilo dostal jsem ted na 10 dnu cipronol 500 ktery beru 8 den pocituji jen mirne zlepseni, ted posledni tri dny se mi obevila vyrazka na zaludu jen cervene flicky neboli jen obcas svedi trocho pali ale je obxas a chodim casteji mocit je to podrazdeni ATB? Sex jsem nemel skoro dva mesice jen jsem masturboval 1x nemuze to byt kapavka nebo syfilis?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není to typický příznak ani kapavky ani syfilídy, ale pokud jste měl rizikový pohlavní styk a potíže neodeznívají, tak by si to vyloučení těchto nemocí zasloužilo

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x