Onemocnění penisu

Chtěl bych se zeptat na to, jestli je normaliní mít takovou vystouplou žilku pod žaludem viz. foto. Děkuji předem Ondřej,12 let.

Odpověď odborníka:

Jedná se o normální nález, nemusíte se ničeho obávat. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: