Onemocnění štítné žlázy

Dobrý den, Léčím s thyretoxikosou delší dobu, začal jsem před pár lety cca 3x3 tablety propycilu, postupně až ke zlepšení na 1 tbl týdně. Nyní již rok mám ft4 cca 16,7 atd, ale TSH pod 0,1, v posledním vyšetření mám psáno suprese tsh dlouhodobě, četl jsem si o významném riziku, zlobí mě časté bušení srdce atd, jinak jsem sportovec a žiji zdravě. Je toto důvod k operaci, či k obavám? Děkuji Luboš, Brno

Odpověď odborníka:

Dobrý den Bušení srdce nemusí nutně souviset se štítnou žlázou. Na otázku ohledně operace těžko odpovědet záleží v jakém stavu štítná žláza je, jaký je obraz na ultrazvuku apod. s pozdravem

MUDr. Branislav Holman
MUDr. Branislav Holman

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní ambulance, Praha 3

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: