Onemocnění štítné žlázy v těhotenství

Dobrý den, gynekolog mi oznámil, ze jsem v pátém týdnů těhotenství, lecim se na štítnou žlázu, tak jsem se ihned volala na endokrinologii, at mi navysi léky, jenomže dr říkal, ze dle posledních odběru nemám navysovat, odběry byly těsně před těhotenstvím. Tsh 0.33 ft4 11. Jelikož už se lecim dlouho, tak vim ze ta druha hodnota je nízká, jenže dr o tom nechce slyšet, prý mám přijít az za 10 týdnů. Zda se vám tento postup správný? Opravdu není třeba navýšit letrox? Beru letrox 50. Děkuji za odpověď. Petra

Odpověď odborníka:

Dobry den, tak asi to ma takhle odskušane, mohl by Vam odběry skontrolovat i dříve s mírnym navýšenim dávkyLetroxu (pro Vás) a přidánim jodidu do léčby (pro miminko).

MUDr. Magdaléna Škovranová
MUDr. Magdaléna Škovranová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Endokrinologie - Diabetologie, Praha 22

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x