Onkogynekologický

před (25.9.2007)jsem byla operována na carcinom dělohy,odebrány ženské orgány,včetně slepého střeva,25 ozáření Holešov a 5 ozáření do pochvy Olomouc prý preventivně,jelikož pro mou nadváhu se při operaci nedostali k uzlinám(odběru)a ve vyšetření byla menší angioinvaze,jinak to bylo dobře zapouzdřeno prorosteno do dvou třetin dělohy bez metastáz,další vyšetzření v pořádku.Chodím na pravidelné kontrtoly po třech měsících na onkogynekologii a zatím vše v pořádku,cítím se dobře.Včera jsem byla již po druhé na kontrole v Holešově,kde jsem byla ozařována a to po první po půl roce,to bylo loni a nyní tedy podruhé 10.7.,lékař mě vyšetřil a toto řekl,jste naprosto zdravá,jste vyléčená,vše je v naprostém pořádku,nemáte žádné srůsty a ani poškozenou tukovou tkán,která prý při ozařování toto dost špatně snáší,byla jsem štastná a potom jsem dumala o tom,zda skutečně je tomu tak,jak to řekl ten lékař radiologie,dovedete mně říct jestli z jeho řeči mohu opravdu být zdravá i když budu vedená dále na onkogynekologii ve Zlíně a to ještě (3a půl roku),rok a půl mám již za sebou.Děkuji za vyjádření.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Jitko! Ano, je možné, že jste opravdu zdravá. Já to však zdaleka nevím tak dobře, jako Váš onkolog, protože o Vašich nálezech zhola nic nevím.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x