Onkologický nález u 9ti letého chlapce

Dobrý den, mám 9ti letého kluka a před třemi týdny měl úraz. Patologická zlomenina holení kosti - dle magnet.resonance a CT tam má nádor, řekli nám, že na 90 % bude nezhoubný, ale biopsii mu prý můžou odebrat až po zcela zahojení té kosti. Na kontrolní rentgen máme jít až v půlce července. Musíme opravdu tak dlouho čekat? A je nutné mu ten nádor vyndat? Jeden doktor řekl pryč s ním a druhý nechat a sledovat, ale prý nám nezaručí, že se mu to nebude lámat dál, už je to prý narušený. Jsem už zoufalá a vůbec nevím co nás čeká a jak mu pomoc. Děkuji za Vaší odpověď Alena

Odpověď odborníka:

Milá Aleno, Vaše situace je opravdu svízelná. Vidím, že jste z Libereckého kraje... nechci nijak podceňnovat tamní lékaře, vím jsou tam jistě báječní, ale v takovýchto situacích není špatné získat druhý názor zcela někde jinde. V praze například Motol je všeobecně zaměřen na dětskou medicinu, zkuste domluvit si konzultaci zde nebo v Praze na Bulovce je centrum pro kostní nádory, i tam bych se zkusila zeptat. Nestyďte se doktory uhánět, jde o zdraví Vašeho syna!KK

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: