Op.varixů

Je to 14 dní co jsem podstoupila ambulantní kosmetickou operaci varixů. Byli uzavřeny jednotlivými stehy.Jsem 14 dní po zákroku když přejedu rukou cítím tam hrbolky jsou tam i lehce vidět.Nevíte co mam použit nebo se to samo stratí. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Jsou to infiltráty,které by se měly i samy vstřebat-tedy vymizet.\Proces urychlíte tlakovou masáží:na jednotlivá místa přiložte prst-nejlépe palec a krouživým pohybem lehce masírujte ,každé místo 1/2-1minutu,předem potřete krémem s heparinem např.Heparoid nebo Ibalgin duo efekt .

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příčinou nevysvětlené neplodnosti může být celiakie
Články: Příčinou nevysvětlené neplodnosti může být celiakie
Snažíte se horem dolem, a...
Metličkové žilky mohou potrápit i děti
Články: Metličkové žilky mohou potrápit i děti
Objevily se vašemu dítěti...
Rýma
Články: Rýma
Rýma je zánět nosní...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kůže atopiků trpí při planých neštovicích daleko více než u nealergických dětí
Plicní embolie
Články: Plicní embolie
Plicní embolie je vmetení...
Co je to Helicobacter pylori?
Články: Co je to Helicobacter pylori?
Od roku 1983, kdy Warren a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: