Opakovaé angíny

Dobrý den, vážený pane doktore/vážená paní doktorko, Behem posledních 2 mesicu mam uz 3. anginu. Kdyz jsem byla mala,tak od 3. let jsem prodelavala jednu anginu za druhou.Kdyz mi lekari vyr trhli nosní mandle , anginy jsem mela tak 2x rocne. Mam strach,ze se mi toto "anginovani" z dectví vratí.Taky se chci zeptat,jestli u me nemuze vyvolavat anginy prestehovani, asi pred 4 mesicemi jsem se odstehovala od rodicu k pritelovi.Domu se nechci vratit, prosim Vas,poradte mi... Beru take leky na imunitu (olymunovac) a jsem alergik.Také se chci zeptat,zda to muze byt i jine onemocneni. Priznaky jsou typické pro angínu, bolení v krku, horecka i 40stupnu a celková unava,ale mam strach,ze to muze byt neco vaznejsiho..Dekuji moc za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud berete léky posilují imunitu a navíc už máte odstraněné mandle, nemusíte mít strach. Co se jiných onemocnění týče, mohlo by se jednat například i o mononukleózu. Doporučoval bych proto kontrolu u ošetřujícího lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: