Opakované angíny

Dobrý den..nejstarší syn od října loňského roku začal "nemocovat".Časté nechlazení,bronchitidy,kašel a opakovaný zánět dutin.Do od října do března do něho naládovali asi 5x atb.Pak jsme užívali bronchovaxom na podporu imunity a vypadalo to ,že bude vše v pořádku. Podstoupili jsme imunologické a alergologické vyšetření,ale všecky hodnoty byly v pořádku. V červnu letošního roku dostal hnisavou anginu a od té doby do te´d ji měl 5x!!!Lékařka mi řekl,že to může být pubertou a blablabla,když dostal angínu po páté trvala jsem na výtěrech z krku celé rodiny.Všecky tři děti měly ve výsledcích zlatého stafylokoka a několik dalších streptokoků a potvor.Nasadili tedy atb všem třem..penicilin na 10 dní.Bája ani Samuel neměli žádné viditelné potíže.minulý týden po dobrání atb jsme byli na kontrolních výtěrech a v útrý ve výsledcích měly všecky tři děti Branhamelu na 3 křížky.Takže dostali další dávku atb. Jonáš tedy od června má už 7 atb !!!! Už jsem z toho zoufalá,nejen že je vyřazený z běžného života,ale od září ještě nebyl ve škole.Je hodně citlivý a dovedu si představit jaký stres bude návrat do školy,dohánění začlenění se...jistě chápete o čem mluvím. S paní doktorkou není rozumná řeč,vůbec jí množství atb netrápí ani důsledek jejich užívání na jeho organismus. Doporučíte kam se obrátit? Jak zabránit,aby byl stále nemocný?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obratte se na zkušeného homeopata, měl by vám umět pomoci. Na imunologii by vám také měli doporučit a předepsat nespecifické stimulans imunity /ze skupiny Bronchovaxom, jen existuje mnoho dalších preparátů, které by imunolog měl vybrat podle druhu prodělávaných infekcí.....divím se, že vám to někdo již nenavrhl/ - lze je doporučit ale jen na základě podrobnějších vyšetření, ale měly by pomoci. Ten homeopat se mi jeví v této situaci jako vhodnější - ale zkusila bych třeba obojí současně. Homeopatie je sice běh na delší trat /nelze požadovat nebo očekávat okamžitý efekt, homeopatika se ladí na tělo a situaci života a proto se někdy dost dlouho hledají.../, homeo ošetření také nehradí pojištovna, ale za pokus to rozhodně stojí! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie může mít podobné příznaky jako nachlazení
Články: Alergie může mít podobné příznaky jako nachlazení
Přichází jaro a s ním...
Když světlo (ne)léčí revma
Články: Když světlo (ne)léčí revma
Lékaři různých oborů, často...
Jak se rozvíjí alergická reakce?
Články: Jak se rozvíjí alergická reakce?
Chcete-li rozumět tomu, co...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Bronchitida (zánět průdušek)
Články: Bronchitida (zánět průdušek)
Pod pojmem bronchitida se...
Bez jaterního enzymu se žloutenka typu C neobejde
Články: Bez jaterního enzymu se žloutenka typu C neobejde
Na ukládání tuku v játrech...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: