Opakované angíny

Vážená paní doktorko/vážený pane doktore, od června mám asi šestou angínu. Angíny dostávám tak týden po dobrání atb.Vyzkoušela jsem jich už několik.Nyní uvažují lékaři o vytrhnutí krčních mandlí, protože nosní mi už vytrhli lékaři asi v sedmi letech, také kvůli opakovaným angínám. Chtěla bych se zeptat, zda na mé angíny může mít vliv změna prostředí. Asi dva měsíce před první angínou jsem se přestěhovala. Nyní bydlím ve starším,ale pěkném a suchém baráčku.Občas se někde vytvoří plíeň, především koupelna a kuchyň, ale tu hned šplíchám savem. Chci se zeptat, zda to přestěhování může mít vliv na můj zdravotní stav. Jsem z toho už neš´tastná! Děkuji moc za odpověď. S přáním hezkého dne Hana Jurmanová

Odpověď odborníka:

Ta plíseň jistě není pro vaše zdraví vhodná, To, že ji odstraňujete Savem, problém neřeší. Je nutno odstranit zdroj trvalé vlhkosti ! Jinak si vypěstujete ještě další zdravotní problémy (alergie, astma..). Co se týče těch angin, ještě před jejich odstraněním bych doporučovala léčbu autovakcínou, která se zhotovuje z vlastních výtěrů z krku.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: