Opakované krvácení po hysterektomii

Před 6 lety mi byla provedena hysterektomie pro zánětlivé onemocnění. Nic jiného tam nebylo. Nyni se objevuje sem tam slabé krvavé špinění.U lékaře jsem byla, je to z pahýlu, který se zhojil jinou sliznicí. která se dá seškrábnout. pROČ JE KRVÁCENÍ AŽ po takové době a co to ovlivňuje, když do této doby se neobjevilo. Lékař mi provedl i ultrazvuk a pravil, že pokud by došlo k odstranění stávající sliznice, i to je dočasné. Není to nic vážného?

Odpověď odborníka:

Dobrý den Dáško! Tyto dotazy by bylo lépe položit vašemu lékaři, který vás vyšetřoval a na rozdíl ode mne zdá podrobnosti o vašem zdravotním stavu. Podle toho co píšete, krvácení z děložního pahýlu s problémem, kterým jste trpěla před 6ti lety a pro který vám byla odstraněna děloha, nijak nesouvisí. Proto se krvácení objevuje až nyní. Jak závažné jsou změny na sliznici opravdu nemohu vědět, to vám může říci jen váš lékař. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: