Opakované kvasinky

Dobrý den, mám jednou za tři měsíce vždy mykozu i přesto, že prevenci dodržuji, stejně se mi pořád vrací. Gynekoložka mi nikdy neudělá stěr, jen koukne a řekne mykoza. Opravdu pozná podle oka, že se jedná o mykozu? Až budu těhotná, budu mít nejspíše mykozy ještě častěji, ublíží to miminku? Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, skutečně při vyšetření lze poznat zda se jedná o mykózu , předpovídat jak bude vypadat situace v graviditě dost dobře nelze

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: