Opakované špinění

Dobrý den, přes půl roku mám hnědý výtok, vždy začal ve 2.týdnu po menstruaci a trval zhruba jeden týden. Gynekolog mi po vyšetření (pouze přes konečník, ještě jsem neměla pohlavní styk) doporučil změnu antikoncepce, Minervu jsem po třech letech vyměnila za Jeanine. Po dvou měsících se však špinění zase začalo objevovat. Zkouším tedy užívání HA bez sedmidenní pauzy, je to však ještě horší, špiním neustále a dokonce občas odchází i kousky děložní sliznice jako při menstruaci, jinak však nekrvácím, vystačím si se slipovými vložkami. Nevím, zda je to normální, mám jít znovu na kontrolu, zkusit užívat dále (nyní budu začínat 3. plato bez pauzy), nebo úplně vysadit? Může mít vliv užívání jiných léků? HA beru vždy v 6.00 ráno a poté si hned vezmu Letrox na sníženou funkci štítné žlázy. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tady je každá rada drahá....Já osobně bych raději bez pausy antikoncepci neužívala, uvedete svoje tělo ještě do větších zmatků. Navštivte lékaře, byla by vhodná zase změna antikoncepce, nemusí vám obsahem hormonů tato vyhovovat. Někdy je velmi dlouho potřeba trpělivosti, než se pro tělo najde vhodná antikoncepce. Pokud jste ještě neměla styk - je nutné ale antikonceci brát?? Nechtěla byste počkat až do začátku sex. života se stálým partnerem...pouvažujte také o této variantě. Ještě mne napadá, problémy mohou způsobovat i špatně kompenzované hladiny hormonů štítné žlázy, je všechno na endokrinologii u vás v normě?? Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x