Opakované špinění

Mela jsem dlouho spineni v polovine cyklu, lekar nasadil antikoncepci, spineni prstalo a ted jsem byla na steru, je to prave zase v polovine cyklu a opet spinim, muze jit o zraneni lekarem? Nebo co mam delat ?

Odpověď odborníka:

Hezký den Martino, domnívám se, že o zranění lékařem se jednat nebude, respektive jak dlouho jste po stěru, nebo po vyšetření děložního čípku? Po tomto vyšetření je možné krátkodobé zašpinění, jelikož je nutné dostat se štětičkou i na tzv. vnitřní stranu děložního čípku. Bude-li špinění pokračovat, konzultujte prosím stav s Vašim ošetřujícím gynekologem, ten nejlépe a komplexně zná Váš zdravotní stav. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: