Opakované virózy,angíny.

Dobrý den, v 9/2004 jsem prodělala operaci tomporálního laloku s otokem doprava ,1/2005 + 3/2005 zánět mozkových blan a opakovaně operace operace středního ucha vlevo.Od té doby se problémy s imunitou.Nesmím se přiblížit k dětem,když mají angínu nebo chřipku atd.okamžitě vážné zhoršení zdravotního stavu. Každý měsíc 2 x antibiotika.Nyní od 15.12.2011 angína hnisavá a nemůžu se jí zbavit. Již jsem měla 4 x antibiotika.Špatně se mi dýchá,hnisavou rýmu,bolesti hlavy,krku,velká únava.Můžete poradit.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučovala bych imunologické , alergologické vyšetření, dle výsledku bych volila další postup. Zatím zkuste probitoka, pravidelné výplachy sliznic solnými roztoky, konkrétní imunologickou léčbu bych nasadila až dle výsledků vyšetření.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x