Opakovany krvavy vytok, i kdyz beru prasky

Měla jsem problém po sexu (tekl mi takový hnědý výtok) doktorka mi na to predepsala prášky macmiror s tím že je to jen slabší zánět a cevka u čípku, která při dotyku krvácí. Třetí den od doby, když jsem začala brát prášky, mi ale zase ten výtok začal téct (hnědá krev, jako mám při menstruaci-beru antikoncepci Jeanine). Může to být něco vážnějšího? Ten večer jsme pila alkohol, ale nevím, jestli by to na to mohlo mít vliv...děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Alkohol zvyšuje prokrvení,ale vliv by to mít nemělo. Může to být antikoncepcí nebo jen zánětem.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: