Opakovaný polyp

Dobrý den, je mi 41 ,v březnu tohoto roku mi byl při ambulantní hysteroskopii odstraněn polyp z dělohy, buhužel na dnešní kontrole se ukázalo, že je tam znovu. Lékařka mi doporučuje zavedení Mireny s ohledem na zvýšenou hladinu hormonů, PMS, zvýšenou děložní sliznici.Měla jsem i endometriozu .Antikoncepční piluky jsem užívala naposledy asi před 13lety lety, mám dvě děti,9 a 23( z předchozího vztahu). v roce 2004 jsem podsoupila úspěšné IVF. Jelikož manžel nemůže mít děti "normální cestou" , antkoncepci jsem nijak neřešila. Z tělíska mám trochu obavy vzhledem k vedlejším účinkům. Lékařka říkala , že právě na můj problém se jí tablety nejeví tak účinné. Předem děkui za Váš názor.

Odpověď odborníka:

Mirenu mám zavedenou u řady pacientek k jejich naprosté spokojenosti,bez vedlejších účinků a vzhledem k vašim problémům by se mi skutečně jevila jako ideální řešení,buďte bez obav. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x